Blaskó Niki

Blaskó Niki

MAKSZ elnök

Blaskó Nikolett (sz.: 1973) a Cambridge Business Collage diploma megszerzése után 1998-ban végzett a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, marketing-reklám szakirányon.

Balatoni Zsófia

Balatoni Zsófia

alelnök, a PR szekció elnöke

Zsófia közgazdász diplomáját 1999-ben szerezte meg az Université de Picardie Jules Verne és a BGF közös, francia nyelvű képzésén, majd 2001-ben fejezte be MBA tanulmányait a Közgáz Vezetőképző Intézet angol nyelvű oktatásán.

Bölcs Ádám

Bölcs Ádám

alelnök, ATL szekció elnökségi tag

...

Bujdosó Bianka

Bujdosó Bianka

alelnök, az Online szekció elnöke

...

Erős Attila

Erős Attila

alelnök, az Online szekció elnöke

Erős Attila (Managing Director – Fastbridge / Trading Director - MagnaGlobal), az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségi csoport digitális ügynökségének vezetője.

Gulyás János

Gulyás János

alelnök, Médiaszekció elnökségi tag

Gulyás János a Well Reklámügynökségnél kezdte pályafutását, majd 1996-ban a Publicis ügyfélkapcsolati vezetője lett.

Megyer Örs

dr. Megyer Örs

tanácsnok

Közgazdász, 1971 és 1990 között a Mahirnál dolgozott, mint account, majd account igazgató, 1979-től 1985-ig hálózati igazgató, később produkciós és médiaigazgató, majd 1989-től vezérigazgató helyettes.

Radácsi Pál

Radácsi Pál

alelnök, BTL szekció elnöke

...

Sályi Réka

Sályi Réka

alelnök, ATL szekció alelnöke

Réka egy olyan, még 16 év után is lelkes és optimista szakember a reklám világában, aki gyermekkora vonzódott ehhez a színes területhez, így az ELTE Radnótiban megszerzett érettségije után útja egyenesen az akkor még Külkernek nevezett intézmény reklám szakirányára vezetett, ahol már akkoriban is gyakorlatorientált képzés zajlott.

Szabó Edina

Szabó Edina

alelnök, a Médiaszekció elnöke

Szabó Edina a győri Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett 1997-ben, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatta tanulmányait.