Blaskó Niki

Blaskó Nikolett

MAKSZ elnök

Blaskó Nikolett (sz.: 1973) a Cambridge Business Collage diploma megszerzése után 1998-ban végzett a Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Főiskolán, marketing-reklám szakirányon.

Balatoni Zsófia

Balatoni Zsófia

alelnök, a PR szekció elnöke

Zsófia közgazdász diplomáját 1999-ben szerezte meg az Université de Picardie Jules Verne és a BGF közös, francia nyelvű képzésén, majd 2001-ben fejezte be MBA tanulmányait a Közgáz Vezetőképző Intézet angol nyelvű oktatásán.

Bölcs Ádám

Bölcs Ádám

alelnök, ATL szekció elnökségi tag

...

Bujdosó Bianka

Bujdosó Bianka

alelnök, az Online szekció alelnöke

...

Erős Attila

Erős Attila

alelnök, az Online szekció elnöke

Erős Attila (Managing Director – Fastbridge / Trading Director - MagnaGlobal), az egyik legnagyobb hazai reklámügynökségi csoport digitális ügynökségének vezetője.

Gulyás János

Gulyás János

alelnök, Médiaszekció elnökségi tag

Gulyás János a Well Reklámügynökségnél kezdte pályafutását, majd 1996-ban a Publicis ügyfélkapcsolati vezetője lett.

Marosi Gergő

Marosi Gergő

alelnök, ATL szekció elnökségi tag

Kispesten születtem, ami Budapest 19. kerülete és két dologról híres, Puskás Ferencről és a Barátok Közt házról.

Megyer Örs

dr. Megyer Örs

tanácsnok

Közgazdász, 1971 és 1990 között a Mahirnál dolgozott, mint account, majd account igazgató, 1979-től 1985-ig hálózati igazgató, később produkciós és médiaigazgató, majd 1989-től vezérigazgató helyettes.

Radácsi Pál

Radácsi Pál

alelnök, BTL szekció elnöke

1979-ben született, fél lábbal még gimnazistaként 1998-ban alapított ügynökségével került a kommunikációs szakmába. Közel 10 éven keresztül a Multeam Events rendezvényügynökséget vezette.

Sályi Réka

Sályi Réka

alelnök, ATL szekció elnöke

Réka egy olyan, még 16 év után is lelkes és optimista szakember a reklám világában, aki gyermekkora vonzódott ehhez a színes területhez, így az ELTE Radnótiban megszerzett érettségije után útja egyenesen az akkor még Külkernek nevezett intézmény reklám szakirányára vezetett, ahol már akkoriban is gyakorlatorientált képzés zajlott.

Szabó Edina

Szabó Edina

alelnök, a Médiaszekció elnöke

Szabó Edina a győri Deák Ferenc Közgazdasági Szakközépiskolában érettségizett 1997-ben, majd a Budapesti Corvinus Egyetemen folytatta tanulmányait.

Szőke Péter

Szőke Péter

alelnök, ATL szekció elnökségi tag

Péter közgazdász és majdnem 20 év tanácsadói karrier után került a reklámszakmába. A Corvinus mellett lehetősége volt ösztöndíjasként Milánóban a nagy hírű Universita Bocconi, valamint a svájci Universitat Friburg egyetemeken tanulni.