HD Group Kommunikációs Ügynökség

HD Group Kommunikációs Ügynökség csoport 1996-ban alakult, amely mára az ország egyik legmeghatározobb hazai tulajdonú ügynöksége lett.

HD Group kezdetben főleg a BTL területhez kapcsolodó szolgáltatások kompetenciáját birtokolta, mint trade marketing és event marketing.

Az ügynökség szakmai fejlődése megkívánta a kreatív és stratégiai gondolkodás bevonását is, amely ma már különálló ügynökség formánjában (1080p Solution Agency) van jelen a piacon.

A különböző szolgáltatás területek külön-külön diviziókban helyezkednek el önnáló szakmai irányítással és csapattal, akik a kölöcsönös szinergiák kihasználásával segítik egymás működését és ügyfeleik kiszolgálását.

Az ügynökség csoport legnagyobb értékének az állandó és kiemlet szakmai színvonalon teljesítő munkatársait tartja, akik az iparágra nem feltétlenül jellemző módon igen hosszú ideje támogatják az ügyfeleik kiszolgálását.

Állandó ügyfélportfólióban igen impozáns ügyfelekkel bűszkélkedhet: Magyar Telekom, MOL, TESCO, Philip Morris, Friesland, Zwack Unicum, Coca-Cola, Toyota CE, Árkád Üzletközpont, Richter Gedeon.

Az ügynökség csoport vezetői: Duca Andrea, Ertl Erzsébet, Dévényi Balázs, Urbán Zsolt

  • Cím: 1122 Budapest, Ráth György utca 28.
  • Telefon: +36 1 315 0610
  • E-mail: hd@hdgroup.hu
  • Szekciók: ATL, BTL
tovább a weboldalra
vissza