Maximize Budapest

Szolgáltatásaink felölelik a teljes online és offline kommunikációs eszközrendszer kínálatát, kezdve a klasszikus atl (above the line) felületektől (televízió, nyomtatott sajtó, rádió, közterület, mozi, gerilla), a webes csatornákon át (keresőmarketing, display kampányok, konverziós optimalizálás, affiliate marketing, közösségi marketing, seo, webanalitikai tanácsadás), akár a promóciók szervezéséig.

Meghatározó nemzetközi és helyi márkák teljeskörű kommunikációs feladatait látjuk el az alapoktól, a stratégiai tervezésen és médiatervezésen át, egészen a megjelenések koordinálásáig, a médiavásárlásig. A megbízásokat minden esetben házon belül teljesítjük, kiterjedt nemzetközi hátterünk nyújtotta tudásbázisunk és lokális piacismeretünk felhasználásával. Bármilyen feladatról is legyen szó, ragaszkodunk az eredeti megközelítéshez, az innovatív megoldásokhoz, és a megkérdőjelezhetetlen szaktudáshoz.

A hatékonyság számunkra kiemelten fontos, amit a szakma is számos alkalommal elismert. Minden évben több Effie-díjat is kaptunk, amely nem csupán eredményességünket bizonyítja, de arra is ösztönöz bennünket, hogy továbbra is törekedjünk naprakész szakmai tudásunk és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztésére.Kapcsolatrendszerünk és ügyfélkörünk sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a GroupM tagjaként meghatározó szereplői legyünk a hazai piacnak, első kézből értesüljünk a legújabb trendekről és erős vásárlóerőnknek köszönhetően a legjobb kondíciókat érjük el ügyfeleink számára.

A Maximize Médiaügynökség 2004-től tagja a közel 200 főt foglalkoztató magyarországi GroupM ügynökségi csoportnak, amely 25 Mrd Ft körüli éves forgalmával a piac legnagyobb vásárlási volumenét képviselő, ezáltal a legerősebb tárgyalási pozíciót bíró csoport. Átlagosan minden 10 médiamegjelenésből 3 a GroupM cégcsoporthoz köthető (legyen az tv szpot, online megjelenés, vagy nyomtatott hirdetés).

  • Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 53. MOM Park - A
  • Telefon: +36 1 430 2440
  • E-mail: info@maximize.hu
  • Szekciók: média
tovább a weboldalra
vissza