Maxus Hungary Kft.

Mi a Maxusnál tisztában vagyunk azzal, hogy ügyfeleink korunk egyre gyorsabban változó és összetett világában olyan ügynökségre vágynak, amely képes őket ennek a változó világnak briliáns lehetőségei között elvezetni a számukra legmegfelelőbb megoldás irányába.

A világ 55 piacán 70 irodával és több mint 2.700 alkalmazottal ma mi vagyunk a legdinamikusabban fejlődő médiahálózatot 2008-as indulásunk óta.

A Maxus kifejezetten büszke arra, hogy tagja lehet a GroupM csoportnak, a világ első számú nemzetközi médiabefektetési-management vállalatcsoportjának, aki verhetetlen mértékű kereskedelmi és technológiai előnyt biztosít ügyfeleinek.

A Maxus egyben tagja a WPP cégcsoportnak is, mely a világ legnagyobb kommunikációs szolgáltató csoportja.

Megalakulásunk óta már számos díjat is magunkénak tudhatunk, többek között három Effie díj gazdái lehettünk az évek során, amelyekre nagyon büszkék vagyunk.

Elmondhatjuk, hogy nagyszerű ügyfeleink vannak. Éppen ezért azt gondoljuk, hogy növekedésünk titka abban is rejlik, hogy globális regionális, de legfőképpen helyi szinten olyan fantasztikus ügyfelekkel dolgozhatunk együtt, akiknek alapvető szükségletük a kifinomult stratégia és az ehhez szükséges briliáns megvalósítás.

Tevékenységi körünk:

  • Média tervezés és vásárlás (Média kampányok stratégiai tervezése, vásárlása, kampánymenedzselése)
  • Digital Média és Marketing (Online kampányok stratégiai tervezése, vásárlása, kampánymenedzselése, Programmatic vásárlás)
  • Teljeskörű kommunikációs tervezés (média/ reklám stratégia, és taktikai tervek készítése)
  • Kreatív tervezés és kivitelezés (Film, image film, animációs film tervezés/gyártás)
  • Data Planning

tovább a weboldalra
vissza