Ogilvy&Mather / Geometry Global

Egyedi tudás-kombináció a magyar piacon a hosszútávú márkaépítéstől kezdve a hatékony eladásösztönző megoldásokig, a legnagyobb nemzetközi háttérrel.

Az Ogilvy és Geometry hálózatokból érkező háttértudásunknak és egyedi módszertanaiknak köszönhetően a kommunikáció széles spektrumában nyújtunk megoldásokat, mindig az adott feladat céljait szem előtt tartva.

Cégcsoportunk szakértői gárdáját rugalmasan az egyes projektek köré szervezve segítünk partnereink marketing-terveinek elérésében az alábbi területek bármelyikében: márkastratégia, márkaépítés, kommunikációs stratégiai tervezés, shopper-journey marketing, retail marketing, eseménymarketing és eseményszervezés, márkaaktiváció, vállalati- és márkareputációm menedzsment, public relations és sajtókapcsolatok, public affairs, on- és offline tervezés és gyártás, audiovizuális tervezés és gyártás, arculati tervezés.

Cégcsoportunk egykapus rendszerben tartja a kapcsolatot partnereinkkel, miközben a héttérben a több területen is otthonosan mozgó szakértői csapat dolgozik egy-egy projekten, így tudunk gyorsan, rugalmasan, fókuszáltan – és eredményesen dolgozni.

Ügynökségeink a legnagyobb és legsikeresebb nemzetközi hálózatok tagjai, így szakembereink folyamatosan fejlődnek és képben vannak az újdonságokkal kapcsolatban és ezt a lehetőséget igyekszünk partnereink számára is biztosítani.

tovább a weboldalra tovább a weboldalra
vissza